قهوه يك نوشيدني محبوب
قهوه يك نوشيدني محبوب در سراسر جهان است و بسته به طرز تهيه و مواد مورد استفاده، ميتواند انواع مختلفي داشته باشد. در زير تعدادي از انواع قهوه را بر اساس طرز تهيه و اجزاي استفاده شده آوردهام
اسپرسو
- يك نوع قهوه كه با تمرين و تهيه خاص از دانههاي قهوه خوراكي ميتوان تهيه كرد. اسپرسو تعدادي از دانههاي قهوه خوراكي را با فشار زياد آب سرد عبور داده و مايع غليظ و قويي توليد ميكند
قهوه اسپرسو يك نوع قهوه تلخ و قوي است كه با استفاده از يك دستگاه اسپرسو (اِسپرِسو) تهيه ميشود. اين نوع قهوه از جلوههايي چون كرم بالا (crema، غلظت بالا، عطر و طعم قوي شناخته ميشود. معمولاً از دانههاي قهوه تازه آسياب شده براي تهيه اين نوع قهوه استفاده ميشود
اگر قصد خريد قهوه اسپرسو را داريد حتما سري به اسپرسو ماركت بزنيد
براي تهيه يك فنجان قهوه اسپرسو، دستگاه اسپرسو از طريق عبور آب داغ با فشار بالا از دانههاي قهوه تازه آسياب شده عبور ميدهد. اين فشار بالا باعث استخراج تمامي اسانسها و تركيبات قهوه از دانههاي قهوه ميشود و نتيجهي آن يك نوشيدني مرطوب و طعمدار است
تهيه اسپرسو نياز به تخصص و تجربه دارد، زيرا تنظيمات دستگاه اسپرسو، ميزان آسياب قهوه، و زمان خارج كردن قهوه از دستگاه اسپرسو بايد دقيق باشد تا يك اسپرسو با كيفيت و لذيذ تهيه شود
لاته
- قهوهاي كه از اسپرسو و مقدار زيادي شير آزاده تهيه ميشود. لاته داراي لايه بالاي شير بخاري است
لاته يكي از محبوبترين نوشيدنيهاي قهوهاي در جهان است كه از اصوليترين و اساسيترين تركيبات قهوه تهيه ميشود. اين نوشيدني اصالتاً از ايتاليا آمده و در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است
براي تهيه يك فنجان لاته، اغلب از دو تركيب اصلي استفاده ميشود: قهوه اسپرسو و شير. در ادامه توضيحاتي درباره تركيبات و روش تهيه لاته آورده شده است
جهت خريد قهوه فول كافئين اصل اين لينك را دنبال نماييد
قهوه اسپرسو
ابتدا بايد يك اسپرسو تهيه كنيد. اسپرسو يك نوع قهوه فشاري و تلخ است كه با استفاده از دستگاه اسپرسو و دانههاي قهوه تازه آسياب شده تهيه ميشود
شير
شير نيز بايد آماده شود. براي لاته، معمولاً از شير گرم استفاده ميشود. شير بايد بخاردهي شود تا ايجاد خواص خاصيت برجستهي لاته كمك كند
تركيب
ابتدا قهوه اسپرسو را در فنجان مناسب ريخته و سپس شير بخاردهي شده را با دقت به فنجان اضافه كنيد. شير بايد به گونهاي باشد كه روي قهوه اسپرسو "پورينگ" شود و يك الگوي زيبا بر روي قهوه ايجاد كند، معمولاً شكلاتي يا قلبي
لاته داراي طعم خاصي است كه تركيبي از ملايمي و كرمي از شير با طعم تلخ و غني اسپرسو است. اين نوشيدني محبوب براي لذت بردن در هر زمان از روز است و در اكثر كافهها و رستورانها قابل دسترسي است
اگر قصد خريد اسپرسو ساز را داريد اين لينك را دنبال نماييد
كاپوچينو
- تركيبي از اسپرسو، شير بخاري و پف كرم شيرين. اين قهوه داراي لايههايي از اسپرسو، شير بخاري و پف شير ميباشد
آمريكانو
- قهوهاي كه با اضافه كردن آب داغ به اسپرسو تهيه ميشود. اين كار باعث تخفيف غلظت قهوه و افزايش حجم آن ميشود
قهوه كاپوچينو (Cappuccino) يكي از نوشيدنيهاي قهوهاي محبوب و معروف است كه از تركيبات اصلي قهوه، شير و كرمشير تهيه ميشود. اين نوشيدني از ايتاليا مشتق شده و در سراسر جهان مورد علاقه قرار گرفته است. كاپوچينو داراي طعم تركيبي از قهوه اسپرسو، شير و كرمشير است كه به شكل فومي و نرم سرو ميشود.
مراحل تهيه كاپوچينو به شرح زير است
تهيه اسپرسو
ابتدا بايد يك اسپرسو تهيه كنيد. اسپرسو يك نوع قهوه فشاري و تلخ است كه با استفاده از دستگاه اسپرسو و دانههاي قهوه تازه آسياب شده تهيه ميشود
بخاردهي شير
بايد يك مقدار از شير را به اندازهي مورد نياز گرم كنيد تا ايجاد خواص بخاردهي كمك كند و براي ايجاد فوم كافي در بالاي قهوه
تركيب و مخلوط كردن
قهوه اسپرسو را در فنجان مناسب ريخته و سپس شير بخاردهي شده را اضافه كنيد. بايد توجه كنيد كه در كاپوچينو، شير و فومي كه بر روي قهوه ايجاد ميشود، بايد به نسبت مناسب باشند. به طور معمول، بر روي قهوه كاپوچينو يك لايه فوم شير غليظ و نرم قرار ميگيرد.
تزيين
در نهايت، ميتوانيد قهوه كاپوچينو را با تزيينهاي اختياري مانند پودر كاكائو، شكلات ريز، يا پودر قهوه تزئين كنيد
قهوه كاپوچينو با تلخي ملايم قهوه اسپرسو، نرمي و خامهايتي كه از شير ايجاد ميشود، و فومي كه بر روي قهوه قرار ميگيرد، يك تركيب طعم متعادل و دلپذير ايجاد ميكند
موكا
- تركيبي از اسپرسو، شكلات و شير. اين قهوه داراي طعم شيرين و خامهاي است
قهوه موكا (Mocha) يكي ديگر از محبوبترين نوشيدنيهاي قهوهاي است كه تركيبي از قهوه اسپرسو، شير گرم، شكلات و برخي موازنهكنندههاي ديگر است. نام موكا از اسم يكي از كشورهاي خاورميانه به نام يمن (كه از قديم معروف به توليد قهوه بوده) گرفته شده و معمولاً با شيركاكائو يا شكلات تزئين ميشود
در زير توضيحاتي درباره تهيه قهوه موكا آورده شده است:
تهيه قهوه اسپرسو
ابتدا بايد يك اسپرسو تهيه كنيد. اسپرسو يك نوع قهوه فشاري و تلخ است كه با استفاده از دستگاه اسپرسو و دانههاي قهوه تازه آسياب شده تهيه ميشود
تهيه شكلات
بخش ديگر از قهوه موكا مرتبط با شكلات است. ميتوانيد از شكلات تارتو يا شكلات كاكائو استفاده كنيد. شكلات را ذوب كرده و آماده كنيد.
مخلوط كردن و تركيب
در فنجان مناسب، قهوه اسپرسو و شكلات ذوب شده را با هم تركيب كرده و مخلوط كنيد. سپس شير گرم شده را به مقدار مورد نياز به اين مخلوط اضافه كنيد.
تزيين
در نهايت، ميتوانيد قهوه موكا را با تزيينهاي اختياري مانند كرم شير، پودر كاكائو، يا شكلات تزئين كنيد
قهوه موكا داراي طعم خاصي است كه تركيبي از تلخي قهوه اسپرسو و شير، با شيريني و طعم شكلات است. اين نوشيدني دلپذير و جذاب براي افرادي است كه علاقهمند به تركيبات متنوع و متعادل از قهوه و شكلات هستند. - تركيبي از اسپرسو، شير و يخ كه به صورت سرد و خنك سرو ميشود
برچسب: ،
ادامه مطلب